Een vraag?
Voer een zoekwoord in de zoekbalk in

De vragen filteren Al klant Nog geen klant

Abonneeruimte -

Functioneren van mijn abonneeruimte
terug

Hoe krijg ik toegang tot mijn abonneeruimte?

Heel eenvoudig met uw gebruikersnaam (of abonneenummer) en uw wachtwoord.

Uw gebruikersnaam komt voor op alle e-mails die u van Bip&Go ontvangt en op uw facturen.

Uw wachtwoord hebt u gekozen bij het aamaken van uw account. Als u uw gebruikersnaam of uw wachtwoord bent vergeten, kunt u hier klikken

Waar kan ik mijn gebruikersnaam vinden?

Uw gebruikersnaam is gelijk aan uw abonneenummer. Hij komt voor op alle e-mails die u van Bip&Go ontvangt en op uw facturen.

Ter informatie, uw abonneenummer komt overeen met de twee laatste cijfers onder de bedrijfsnaam en de 7 cijfers onder de vermelding klant op het etiket van uw badge.

Ik ben mijn gebruikersnaam en/of wachtwoord kwijt, wat nu?

Klik hier en volg de aanwijzingen

Hoe kan ik de recente trajecten raadplegen die nog niet gefactureerd zijn?

Deze trajecten kunnen geraadpleegd worden in uw abonneeruimte. Om ze te raadplegen, klikt u op de link’ Detailweergave’ van de tabel ‘Mijn badges’.
Zodra de trajecten gefactureerd zijn, zijn ze niet meer zichtbaar in deze rubriek.

Contact met
ons opnemen